3. Dobrodelni Božičkov tek in pohod

12. december 2017 12:31:00

Dobrodelni Božičkov tekV Domžalah bo v soboto, 16. decembra, potekal že tretji Dobrodelni Božičkov tek in pohod, v okviru katerih se bodo letos zbirala sredstva za Dom upokojencev Domžale, in sicer za nakup nadgradnje motomeda, prilagojenega sobnega kolesa za osebe na invalidskih vozičkih in posteljah.

Pričetek dogodka bo s spremljevalnim programom ob 16.00 na atletskem stadionu Domžale. Start otroškega teka bo ob 17. uri, odraslega teka in pohoda pa ob 17.15.

Božičkov tek bo pravi praznični dogodek, saj bodo udeleženci tekli v Božičkovih kapicah ter ob spremljavi godbe Domžale. Za otroke bo organiziran otroški tek, ki bo dolg 400 m, za odrasle pa tek in pohod na 4 na 7 ali 10 km. Med tekom se boste lahko okrepčali s toplim čajem in piškoti na okrepčevalnici pri mostu na Viru. Zaradi boljše varnosti vam je priporočen tek z nočnimi svetilkami.

Od 16.00 dalje bo potekal spremljevalni program, kjer se boste lahko slikali z Božičkom v “zimski idili” in sliko takoj prejeli, se pomerili v igri Tarča za simpatične nagrade in okrasili Jelko Želja. Tek se bo zaključil s slavnostno podelitvijo darilnega čeka direktorici doma upokojencev Domžale ter seveda torto.

Več informacij: 3. Dobrodelni Božičkov tek in pohod

Komentarji na to objavo so zaprti.