28. Novoletni tek - praznik teka v Srcu Slovenije

20. december 2017 8:41:00

Novoletni tek Dolsko - foto ŠD Partizan DolskoV torek, 26. decembra 2017, ob 10.30 bo v Dolskem potekal tradicionalni Novoletni tek, ki ga organizira Športno društvo Partizan Dolsko. Poleg tega bosta potekala tudi Cici in Kurirčkov tek za najmlajše. 

Start in cilj teka bo pred Kulturnim domom Dolsko, trasa pa bo potekala iz Dolskega po lokalni cesti proti zahodu do Kleč, desno proti Podgori, še enkrat desno in skozi Petelinje v Kamnico, kjer je start srednje proge. Nadaljevala se bo severno proti Vinjam ter po isti poti nazaj v Dolsko. Cesta je skoraj v celoti asfaltirana, višinska razlika na dolgi in srednji progi znaša 150 m (dolga in srednja proga), najkrajša razdalja pa je ravninska. »Cicibanova« proga je namenjena predšolskim otrokom, »Kurirčkova« proga pa osnovnošolcem od 1. do 5. razreda. Progi potekata v jedru Dolskega. Za animacijo otrok bo poskrbljeno.

Prijave: od 9:00 do 10:45 na dan prireditve v Kulturnem domu Dolsko.

Prijavnina: 15 € na dan prireditve.

Prireditev pa ima tudi humanitarni pomen, saj bodo organizatorji od vsake plačane prijavnine namenili 2 € družini, ki je v delovni nesreči izgubila očeta.

Več informacij:

28. Novoletni tek Dolsko 2017 

Foto:ŠD Partizan Dolsko

Komentarji na to objavo so zaprti.