Poletni rekreativni izziv

27. maj 2014 8:16:00

poletni izziv myzonePred začetkom poletja nas večino v službah in šolah čaka le še ciljni sprint, potem pa se nam bo življenje upajmo začasno malo upočasnilo. Vseeno ne zanemarjajte vsakodnevnega gibanja, ki je pravzaprav eden temeljev za kolikor toliko uspešno funkcioniranje vašega telesa in uma. Verjamemo, da boste motivacijo našli sami, če pa ne bo šlo drugače, jo morda najdete tudi pri nas.

Tudi čez poletje se boste zagotovo znašli, v pomoč pa vam bo morda tudi trimesečni izziv, ki ga med 5. junijem in 30. avgustom pripravljajo v ljubljanskem FitCityju na Dolgem mostu, ob tem pa za udeležence obljubljajo celo bogate nagrade. In da ne bo pomote in diskriminacije: šteje trening pri njih in na prostem, kjer koli in kar koli, tudi hoja po stopnicah. Edini pogoj je uporaba merilnega pasu MyZone.

 

Več o izzivu preberite na www.fit-city.com.

 

Ne glede na možnost samostojne vadbe pa bodo pripravili nekaj skupnih druženj in prvo bo dobrodelni športni izziv, ki bo na Tržaški 132 potekal v soboto, 7. junija. Med drugim se ves dan obetajo tudi sobni kolesarski maraton, vodena tekaška vadba in nordijska hoja. Poskrbljeno bo tudi za varstvo in animacijo otrok in zabavo.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena otrokom s cerebralno paralizo in terapijam, ki omogočijo lepše življenje.

 

Več o dogodku preberite na www.sportnidan-nogice.com, kjer se lahko tudi prijavite.

Komentarji na to objavo so zaprti.