Kolesarski izleti s KD Rajd, za gorske in cestne kolesarje

18. maj 2014 9:28:00

kd rajdV letošnji kolesarski sezoni si privoščite udeležbo na (vsaj) enem izmed brezplačnih kolesarskih izletov Kolesarskega društva Rajd, ki bodo potekali v okolici Ljubljane. Potekali bodo od maja do oktobra, razdeljeni pa bodo v štiri kategorije.

 

  • MTB napredna stopnja - Izleti, na katerih bomo izbirali nekoliko težji teren, še vedno pa bo to zabavna vožnja z normalnim tempom in nikakor ne dirkanje po gozdu. V dobrih dveh urah bomo skupaj odkrili kakšno dobro pot in se dobro nadihali svežega zraka.
  • MTB začetniška stopnja - Izlet po manj zahtevnem terenu, večinoma po makadamih, gozdnih cestah in gozdnih vlakah. Tudi vzponi ne bodo prezahtevni. Izlet je primeren za vse rekreativne gorske kolesarje. Trajanje posameznega izleta: približno 2 uri.
  • MTB z delavnico - Klasičen kolesarski izlet bo popestren z delavnico, katere tema bo servisiranje oz. vzdrževanje kolesa ali opreme, ali pa se bomo posvetili tehniki vožnje in varnosti v naravi. Skupen čas izleta bo znašal približno 3 ure.
  • Cestni - V letošnji sezoni se bomo skupaj vozili tudi s cestnimi kolesi, vsak izmed izletov pa bo trajal približno 2,5 uri. Ker bomo vozili na javnih cestah bodo to resnično izleti in ne dirkanje, kot vedno pa bo poudarek na druženju in spoznavanju različnih kolesarjev. Enega od izletov bomo popestrili tudi z delavnico na temo varnosti kolesarjev v prometu.
 
Podrobnosti so na www.kd-rajd.si.
Komentarji na to objavo so zaprti.