Dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

27. januar 2014 11:59:00

Dobrodelno kolesarjenjeMarko Baloh, eden najboljših ultra-kolesarjev na svetu, tudi v letu 2014 nadaljuje tradicijo organiziranja zimskih sobnih kolesarskih srečanj, ki imajo dobrodelen ali vsaj osveščevalen namen. Pedala boste vrteli v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju, z začetkom v petek, 31. Januarja, ob 19. uri ter zaključkom v soboto, 1. februarja, ob 19. uri.

“Ker šteje namen, se mi lahko na desetih kolesih in petih tekaških stezah v ŠC Millenium pridruži vsak. Čas kolesarjenja ali teka ni pomemben. S svojo prisotnostjo in donacijo izkažete svojo podporo,” je pred letošnjo dobrodelno akcijo povedal Marko Baloh.

Kolesarjenje bo potekalo pod sloganom »Kolesarjenje je zdravo, naj bo tudi varno«, cilj pa je izboljšati varnost kolesarjev v cestnem prometu. Baloh se je zato povezal z zavodom Varna pot, zbrana sredstva pa bodo namenjena nakupu svetlobnih teles Wheel Bee, ki opozarjajo na pomen boljše vidnosti kolesarjev v cestnem prometu. Svetlobne lučke bodo poklonili otrokom na otroškem maratonu Maratona Franja, saj je prav, da se z ozaveščanjem kolesarjev in udeležencev v prometu začne pri najmlajši in najranljivejši skupini.

Informacije: 01 585 15 00, www.btc-city.com

 

Komentarji na to objavo so zaprti.