Bike festival Krvavec

24. avgust 2017 8:24:00

Bike festival KrvavecLetos se Fresh bike festival predstavlja v dvodnevni različici. Vključeval bo cestni kolesarski Vzpon za Kralja in Kraljico Krvavca, bogat program za najmlajše MTB kolesarje s Pumptrack stezo in Junior MTB Fun tekmo.

V nedeljo pa se bodo na tekmi iz serije Enduro4Fun spopadli najboljši enduraši. Bogat spremljevalni program s testi koles, nagradnimi igrami, dirt predstavo, zabavnimi tekmovanji bo potekal oba dni festivala na Plaži Krvavec. Tako bomo v enem vikendu združili več zvrsti kolesarstva, več generacij z enim namenom

Bogat kolesarski program bo povezoval stand­up maratonec, tekač in stand­up komik Andrej Težak – Tešky.

PROGRAM:

12. Vzpon za Kralja in Kraljico Krvavca, 26. avgust

V okviru Fresh Bike Festivala bo potekal že 12. rekreativni vzpon na Krvavec, poleg katerega bo letos prvič organiziran tudi pohod. Končni cilj bo pri Sončku, razglasitev in podelitev ter zaključek pa na Plaži Krvavec.

MTB Junior Fun tekma 26. avgust

Najmlajši gorski kolesarji se bodo v soboto, 26. Avgusta, pomerili na MTB Junior Fun tekmi, ki bo potekala na progi Bambino. Čas se bo meril 2 uri, za tekmovanje bo štel najboljši čas. Otroci pa bodo razvrščeni v starostne kategorije.

Enduro 4 Fun Krvavec, 27. avgust

Enduro Krvavec je tekmovanje, ki bo štelo za Sloenduro 4 fun serijo. Tekmovanje bo potekalo tudi na novi progi Panorama v kombinaciji z Mucijem. Za rezultat se bo štela najboljša etapa dneva, v časovnem intervalu, ki je določen za čas tekomovanja.

RAZPIS ENDURO 4 FUN

Pumptrack 26. in 27. avgust

Modularni Pumptrack, ki nam ga posoja Slovenski kolesarski mojster bo na voljo najmlajšim in malo starejšim oba dni festivala. V soboto pa KDRajd pripravlja tudi zabavno animacijo za otroke na Pumptracku. Prijava bo potekala na prizorišču in bo brezplačna.

Dirt Session, 26. in 27. avgust

Na Dirt sessionu se bodo predstavili najboljši slovenski “drtarji” in prikazali vratolomne akrobacije na kolesu tako v sobotnem kot v nedeljskem programu.

Prijave na tekmovanja

Na voljo je več paketov, ki vsebujejo tudi štartnine za posamezna tekmovanja in si jih lahko ogledate na spletni strani: Fresh Bike Festival 2017, kjer se lahko tudi prijavite. Obisk Fresh Bike Festivala brez štartnin za tekmovanja (dostop s kabinsko žičnico, Bike park vozovnica in ostale aktivnosti na Krvavcu) bo v času Fresh Bike Festivala na voljo po rednih cenah RTC Krvavec d.d.

Komentarji na to objavo so zaprti.