Jesenski tekaški tabor v Puli

23. september 2014 9:18:00

aad slovanTudi letošnjo jesen Akademsko atletsko društvo Slovan, ki deluje pod strokovnim vodstvom znanega tekaškega in atletskega strokovnjaka dr. Braneta Škofa, pripravlja izjemen in nepozaben tekaški konec tedna. Preživeli ga boste lahko aktivno v prelepem naravnem okolju in v družbi vrhunskih strokovnjakov in trenerjev ter dobili boste številne odgovore na vprašanja o varnem teku - o tistem za srečo in o tistem za boljši rezultat. 

Vsebine programa bodo izbrane in naravnane tako, da boste izvedeli čim več o varni in učinkoviti tekaški vadbi in o potrebnih ravnanjih, da bo vaša športna vadba pripomogla k kakovostnejšemu življenju.

Posebno vabilo na tabor velja tekačem začetnikom oziroma tistim, ki bi se želeli pod strokovnim vodstvom podati v svet vzdržljivosti in narediti prve tekaške korake. Prav tako bomo z vadbo in nasveti poskušali pomagati tudi vsem, ki se pripravljate za nastop na Ljubljanskem maratonu.

Pomembni cilji tabora so tudi spoznavanje, druženje in skupna vadba ljubiteljev teka v prekrasnih naravnih okoljih »Puljske šumice« in Kamenjaka.

Tekaški tabor bo potekal v Puli (bivanje v hotelu Pula) od petka, 10. do nedelje 12. oktobra 2014.

 

Več preberite na www.tek.si in se prijavite.

Komentarji na to objavo so zaprti.