Podprite Movember

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

26. november 2014 13:29:00

movemberMovember je dobrodelno-ozaveščevalno dogajanje, ki je posvečeno predvsem odstranjevanju tabujev z obolenj, zlasti takšnih, ki se pojavljajo pri moškem spolu: rak prostate in rak mod. Povsem manifestacijsko pa se v soboto, 29. novembra, z lastnimi, narisanimi ali s prilepljenimi brki, lahko pojavite na netekmovalnem najbolj brkatem (moškem) teku pri nas. Zbor bo do 11. ure na ljubljanskem Prešernovem trgu. Tekli (ali hodili) boste osem kilometrov naokoli, seveda pa ste vabljene tudi dame.

Najboljši brki dobijo nagrado, če pa jih nimate, vam jih organizatorji podarijo.

VARNOST NAJ BO NA PRVEM MESTU!

Ob tej priložnosti organizatorji udeležence MOvember teka prosijo, da upoštevaje cestno prometne predpise in se, kot to zahteva uradni pravilnik svetovnega Movember gibanja, ravnajo kot pravi gentelmani oziroma dame! Ne pozabite, da prvotni namen dobrodelno-tekaškega dogodka ni tekmovanje, temveč zabavno druženje, razgibavanje svojih brk ter spodbujanje raziskav boja proti raku na prostati.

AFTER PARTY

Po zaključenem teku boste druženje nadaljevali v AS APERATIVO, ki se nahaja na Čopovi ulici 5a (vhod skozi Knafljev prehod). Tam vam bodo lačne želodčke razvajali s slastnimi kanapeji in poskrbeli, da se po končanem teku dodobra okrepčate.

DONACIJE

Tako kot lansko leto, bo tudi letos na startu oziroma cilju možno kupiti Movember značke za simbolično ceno 1€ (seveda lahko donirate tudi kakšen evro več). Celoten znesek bo doniran gibanju Movember!

Vsi zvesti ljubitelji movember gibanja, ki bi radi podprli našo dobrodelno akcijo, ste vabljeni, da prijavo potrdite tudi na uradni spletni strani Movember gibanja - Movember.com.

 

Podrobnosti o sobotnem teku si preberite na www.movembertek.si.

Komentarji na to objavo so zaprti.