Podarite korake za dobrodelni namen

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

22. september 2015 8:30:00

predani korakomV času, ko se vsi tekači pospešeno pripravljate na Volkswagen 20. Ljubljanski maraton, bo na tekaških stezah, gorskih poteh, atletskih stadionih, obmorskih potkah in mestnih ulicah narejenih na milijarde korakov. V sklopu projekta dobrodelnega Predani korakom je potrebnih le še nekaj manj kot 200 milijonov, pa jih bo dovolj, da bi lahko pretekli pot do Lune!

Vsak podarjen korak je podpora projektu, ki želi pomagati k hitrejši rehabilitaciji otrok z različnimi motnjami v razvoju, posledicami poškodb in bolezni na gibalih in živčevju. Letos bodo vsa zbrana sredstva namenjena organizaciji »Gibalnega kampa Predani korakom«, ki bo med 24.-27. septembrom 2015 osemnajst otrokom iz otroškega oddelka rehabilitacijskega centra Soča in njihovim sorojencem ali prijateljem omogočal intenzivno štiri dnevno gibalno doživetje. Poleg tega pa bomo v sklopu projekta kupili tudi dodatno opremo za omogočanje gibalnih izkušenj na URI Soča. 

Korake, ki ste jih ali jih še boste pretekli, lahko enostavno podarite tako, da na www.predanikorakom.si naložite vaše aktivnosti, ki so zbrane na vaših tekaških portalih (Garmin, Polar, Suunto, Sportstracker, Endomondo, Runkeeper, Runtastic, Samsung S Health, Nokia Health itd.). Programski vmesnik na spletni strani bo vašo pretečeno razdaljo pretvoril v korake, ki se dodajo v skupen fond, hkrati pa boste v vašem profilu lahko videli koliko korakov ste do sedaj podarili.

Ste tudi v preteklosti pridno zbirali korake, ki jih še niste podarili? Sedaj imate možnost podariti vaše korake tudi za nazaj! Podrobnejša navodila o tem kako naložiti te korake se nahajajo tukaj


Komentarji na to objavo so zaprti.