Ne spreglejte edinega tekaškega sejma pri nas

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

22. oktober 2014 10:16:00

sejem lm 14Sejmi so že desetletja redni spremljevalci velikih tekaških maratonov po svetu in z rastjo ga je pred par leti dobil tudi Ljubljanski maraton. Letošnji bo zasijal v novih prostorih na Gospodarskem razstavišču, kjer so mu namenili čudovito in prostorno Marmorno dvorano. Sejem »Tečem« EXPO Volkswagen 19. Ljubljanski maraton bo tam potekal od četrtka 23. do nedelje 26. oktobra,  med 9.00 in 19.00, v nedeljo pa že od 6.30 zjutraj.

Vsebina bo namenjena tekačem in njihovim družinam, športnikom, navijačem ter radovednim mimoidočim, vstop za obiskovalce pa bo prost. Sprehodili se boste lahko med ponudniki različnih športnih blagovnih znamk, ponudniki prehranskih dopolnil ter ostalimi razstavljavci, ki želijo s svojimi izdelki nagovoriti najaktivnejšo skupino udeležencev. Dodatna vsebina sejma bo tudi letos Maratonski medicinski center. Obiskovalcem bo brezplačno na voljo tudi ekipa strokovnjakov, ki vam bo brezplačno svetovala glede pravilne tekaške vadbe, preprečevanja in zdravljenja tekaških poškodb, vadbe teka ob kroničnih boleznih, pravilnega pitja tekočin pred, med in po vadbi, športne prehrane, načrtovanja tekaškega treninga in drugih aktualnih zadev, vezanih na tekaško vadbo in tekmovanje.

Na sejmu bo potekal tudi prevzem štartnih številk, Testeninka »Barilla, dober tek« ter spremljevalni program. Poleg udeležbe obiskovalcev, bo dogodek spremljala izjemna zasnova promocijskih in medijskih aktivnosti obeh dogodkov.

Na sejmu bo potekal tudi prevzam startnih paketov in številk. S seboj prinesite prejeti kupon (voucher) ali osebni dokument. Ob prevezemu štartne številke, boste lahko uredili še morebitne spremembe vezane na dolžino proge.

Ob vhodu bo postavljena informacijski točka, kjer bodo tekačem nudili informacije o dogodku, programih, zaporah cest in letos tudi o novi trasi.

Popoln program najdete na vw-ljubljanskimaraton.si.

 

Vabljeni na obisk in klepet!

Komentarji na to objavo so zaprti.