Hop na Grad- Tek v korist otrok na Pediatrični kliniki v Ljubljani

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

3. april 2019 9:55:00

3 Hop na GradHop na Grad je dobrodelen tekaški dogodek, s katerim udeleženci pomagajo otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ves denar, ki bo zbran s štartninami in dobrodelnimi prispevki, bo z nakupom aparata podarjen Pediatrični kliniki v Ljubljani.Hop na grad vsako leto pritegne približno 700 tekačev vseh starosti iz cele Slovenije.

Tek organizirajo tekaški zanesenjaki, ki so zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev. Tek podpirajo Univerzitetni klinični center Ljubljana, Pediatrična klinika in Ustnova za Pediatrično kliniko, številni prostovoljci in nenazadnje vsak posamezni tekač in navijač. Pridružite se tudi vi!

Program dogodka:

9.30 Slavnostno odprtje dogodka pred pediatrično kliniko v Ljubljani, Bohoričeva ulica 20

10.15 Tek za malčke (do 4 let)

10: 25 Tek za otroke (5-7 let)

10:35 Tek za otroke (8-10 let)

11:00 Hop na Grad

 

Na 3. Hop na Grad bomo zbirali denar za napravo za kontinuirano spremljanje srčno-dihalne funkcije, s katero bomo pomagali predvsem dojenčkom, ki imajo težave z dihanjem in nepojasnjenimi motnjami zavesti. Napravo uporabljajo na nevrološkem,  pulmološkem in neonatalnem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani, če bo denarja dovolj pa bodo kupili več kot eno napravo.

Na 1. Hop na Grad (2017) smo zbrali denar za nakup otroškega endoskopa (gastroenterološki oddelek), na 2. Hop na Grad (2018) pa za nakup naprave za merjenje zgradbe telesa (nefrološki oddelek) in sondo za ultrazvočni aparat (imunološki oddelek).

Več informacij dobite na naslovu info@hopnagrad.si in na strani Hop na grad.

 

Komentarji na to objavo so zaprti.