Sejem Turizma: Natour Alpe - Adria

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

1. februar 2017 7:29:00

Sejem Natour AAV sredo, 1. februarja 2017, svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odpira sejem turizma NATOUR ALPE ADRIA. Gre za eno izmed osrednjih turističnih prireditev na našem območju, ki povezuje vse turistične ponudnike in obiskovalcem ponuja ideje za preživljanje prostega časa, počitnic in izletov.

Na sejmu se predstavljajo vse institucije slovenskega turizma, od Slovenske turistične organizacije, Turizma Ljubljana, Združenja slovenskih turističnih kmetij do Turistične zveze Slovenije s številnimi združenji, društvi iz lokalnih okolij, ki s kulturno etnološkim izročilom živopisno obarvajo dogajanje v Stekleni dvorani.

Še posebej s področja aktivnega oddiha v naravi pa velja izpostaviti akterje, kot so Ribiška zveza in Kajakaška zveza Slovenije, Planinska zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ, Slovenski gorsko kolesarski konzorcij Fitnes zveza Slovenije, Športna unija in Olimpijski komite Slovenije, predstavil pa se bo tudi spletni vodnik www.gremonapot.si.

Več informacij:   Natour Alpe - Adria  

Letošnja novost je poseben sklop Sejem športa Aktivni in fit, v okviru katerega bodo obiskovalci lahko pridobili nove informacije in znanja s področja športa, spoznali športne trende in novosti, preizkusili športno opremo in prehranske dodatke, izmenjali izkušnje z drugimi športniki, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše s številnimi otroškimi športnimi rekviziti in spretnostnimi poligoni. Na zunanji ploščadi GR se bo moč povzpeti na plezalni stolp Planinske zveze Slovenije,  otroke pa vse dni sejma pričakuje mobilna skakalnica Mini Planica Francija Petka.

Program sklopa Sejem športa Aktivni in fit.

Komentarji na to objavo so zaprti.