Pohod ob reki, ki povezuje

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

8. junij 2016 7:04:00

pohod ob reki, ki povezujeVabljeni na rekreativno-turistično-kulturno prireditev občin Domžale in Kamnik, ki ob reki Kamniški Bistrici že leta gradita poti, ki ustvarjajo prostor za rekreacijo v obeh občinah in ju povezujejo. Pot bodo letos prvič povezali s Pohodom  ob reki ki povezuje v soboto, 11. junija 2016, ter kar dvema zaključnima prireditvama.

V Domžalah se bodo pohodniki sprehodili skozi Slamnikarski sejem, kjer bo tudi prva začetna pohodna točka. V Kamniku pa bodo pohodniki na Glavnem trgu, kjer bo druga začetna točka, uživali v Okusih Kamnika in obiskali tradicionalno srečanje rezbarjev.

Na pohodu boste lahko prehodili celotno 14-kilometrsko pot ali pa se odločili za krajšo pot in se prireditvi pridružili na kateri od petih kontrolnih točk, kjer boste zbirali spominske žige in spoznavali lepote življenja ob Kamniški Bistrici.

Posebnost pohoda je, da lahko začnete v eni ali drugi občini ter tako ob prijetni rekreaciji v čudoviti naravi, ki jo ponujata bregova reke Kamniške Bistrice, v enem dopoldnevu obiščete kar dva sejemska dogodka. V obeh občinah bodo ob 11.50 hkrati razglasili konec pohoda in si podali roke ob začetku tovrstnega sodelovanja.

Začetek pohoda bo med 7.30 in 9.30 (začnete lahko kadarkoli v tem času, da boste prejeli spominsko darilo prvega pohoda, pa se morate registrirati na eni od kontrolnih točk.)  

 
Zaključek pohoda bo med 11.30 in 12.30 ure (uradni zaključek, ki bo razglašen tudi na prireditvah v obeh občinah hkrati ob ob 11.50 uri)

Organizator: Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju z Zavodom za turizem in šport Kamnik.

Komentarji na to objavo so zaprti.