Novo - Nočno sankanje na Veliki planini

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

14. februar 2017 12:09:00

sankanje na Veliki planiniSankanje je eno bolj priljubljenih zimskih doživetij, še posebej za najmlajše, sedaj ga lahko izkusite tudi  Veliki planini, kjer poteka nočno sankanje na urejeni 2,4 km dolgi progi, ki se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec.

Proga poteka med tradicionalnimi velikoplaninskimi kočami in je ponoči osvetljena. Po prihodu v cilj se sankači lahko s sedežnico znova zapeljejo do starta, tako se po progi v času obratovanja lahko spustijo kolikokrat želijo.

Sankanje poteka od četrtka do nedelje med 17.00 in 20.00 uro. Še posebej lepo vabljene družine, za katere so pripravili ugodno družinsko karto. Za vse ljubitelje s soncem obsijanimi dogodivščinami je možno tudi dnevno sankanje, vendar le za v naprej najavljene skupine.

Osebam mlajšim od 14. let je sankanje dovoljeno le v spremstvu odrasle osebe. V primeru slabega vremena sankanje odpade, zato priporočamo, da se predhodno pozanimate o razmerah na Veliki planini na tel.: 01 832 72 59.

Valentinovo nočno sankanje 

Praznik zaljubljenih pa bodo na Veliki planini obeležili na poseben način. Vse zaljubljene vabijo v četrtek, 14. februarja, na valentinovo nočno sankanje! Za romantično nočno sankanje pod tisočerimi zvezdami je treba le poljubiti svojega izbranca/izbranko in tako boste eno vozovnico plačali, drugo pa prejeli BREZPLAČNO. Obvezne prehodne najave za nočno sankanje ter rezervacijo sani sprejemamo na info@velikaplanina.si ali na tel. št. 01/8327 258.

Vabljeni na snežne radosti!

Več informacij: Velika planina 

Komentarji na to objavo so zaprti.