EU projekt, moj projekt

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

14. september 2015 8:39:00

eu projekt, moj projektKje vse evropska kohezijska politika v Sloveniji pušča svoje odtise, lahko odkrivate v petek in soboto, 18. in 19. septembra 2015, na dogodkih z naslovom EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, ki bodo potekali po vsej Sloveniji.

 

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bo namreč v okviru dogodkov ob dnevu odprtih vrat projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev v obdobju 2007–2013 predstavila konkretne učinke EU sredstev za izboljšanje kakovosti življenja ljudi.

Tako boste lahko na eni od obnovljenih planinskih postojank spili čaj, obiskali Škocjanske jame, Krajinski park Strunjan ali Slovenski planinski muzej, si ogledali Pot miru v Posočju, Park Zelenega krasa ali pa kolesarili po Geoparku Karavanke. V Nordijskem centru v Planici se boste lahko spustili po jeklenici, prav tako bo pestro dogajanje v Veslaškem centru in čolnarni na Bledu. V Ljubljani vas bodo pričakale sledi rimske Emone, v Mariboru lutkovna predstava, v Pomurju rokodelska akademija, v Brestanici pa grajski program na gradu Rajhenburg. Ljubitelji znanosti in tehnike boste lahko spoznavali sodobni Preglov center na Kemijskem inštitutu ali s sodelavci Urada za meroslovje odkrivali, kako potekajo meritve različnih snovi.

Vsi dogodki, ki so obarvani z najrazličnejšimi aktivnostmi so brezplačni, namenjeni pa so vsem starostnim skupinam. Poiščite svojega!

Podrobnosti o programih, projektih, lokacijah, prijavah in drugih aktivnostih so na voljo na spletni strani www.eu-skladi.si. 

     logo EU

logo svrk

Komentarji na to objavo so zaprti.