Zahodno dolenjski krog s kolesom

3. april 2017 8:00:00

zahodno dolenjski krogKolesarsko društvo Grosuplje vabi na vsakoletno kolesarsko turistično akcijo z imenom Zahodno dolenjski krog, ki se je pričela 1. aprila 2017, potekala pa bo vse do nedelje, 17. septembra 2017. 

Popestrite si dneve na kolesu in spoznajte zanimivosti zahodne dolenjske pokrajine. Obiščete lahko deset krajev v katerih so sodelujoči lokali, ki imajo v svoji bližini zanimive kulturno – zgodovinske točke ali pa lepe razglede na ožjo in širšo okolico. Povsod vam bodo postregli z dobro hrano in pa seveda s hladnimi napitki, vendar pa pazite na to, da pridete med njihovim delovnim časom.

V sodelujočih gostinskih lokalih prejmete žig v evidenčni kartonček, ki ga dobite na eni od prijavnih točk. V vseh sodelujočih lokalih in v prostorih društva so vam na razpolago zloženke z opisi posameznih točk in zemljevidom. 

Prijavite se lahko na vseh evidenčnih točkah oz. okrepčevalnicah ali v Kolesarskem društvu Grosuplje (petek med 20:00 in 22:00 uro)

Prijavnina znaša 10 €. Ob prijavi prejmete evidenčni kartonček, v katerega zbirate žige. Na vsaki evidenčni točki  lahko dobite dnevno en žig.

Nagrade

zlata medalja za 60 žigov na katerikoli evidenčni točki

srebrna medalja za 40 žigov na katerikoli evidenčni točki

bronasta medalja za 20 žigov na katerikoli evidenčni točki

posebno nagrado dobijo vsi tisti, ki bodo obiskali vsaj trikrat vseh enajst evidenčnih točk.

Pot do posameznih krajev si lahko prosto izbirate, nekaj nasvetov ter dodatne informacije pa najdete tudi na spletni strani www.kolesarsko-drustvo-grosuplje.si/zdk.

Komentarji na to objavo so zaprti.