Snowbiking, malo drugačno kolesarjenje

30. januar 2019 11:12:00

Ste že slišali za snowbiking? RTC Kravavec je za vse ljubitelje snega pripravil prav posebno avanturistično zabavo, snowbiking ali snežno kolesarjenje. Obljubljajo, da bo malo drugačno kolesarjenje nepozabno.

Popularna snežna kolesa primerna zabava za vse, ki ste radi na snegu, ne glede na starost, fizične sposobnosti ali predznanje. Snežno kolo odlikuje odlična statistika, saj se poškodb pri izvajanju praktično ne beleži. Ne le, da je snežno kolesarjenje varno in zabavno, ampak je tudi primerno za vse, ki so morda v preteklosti utrpeli poškodbe in zaradi njih ne morejo več na smuči.

Snežno kolesarjenje je na smučišču Krvavec možno vse dni v tednu, v času obratovanja smučišča Krvavec ali v času nočnega sankanja. Potrebujete veljavno smučarsko vozovnico in smučarske čevlje. V primeru, da smučarskih čevljev nimate svojih, si jih lahko za čas snežnega kolesarjenja tudi izposodite.

Program Snowbiking izvajajo v sodelovanju z agencijo Label, kjer vam tudi nudijo dodatne informacije o tej adrenalinski zabavi in sprejemajo obvezne predhodne rezervacije.  

Agencija Label:

+386 (0)40 750 875
info@label.siKomentarji na to objavo so zaprti.