Slovenija kolesari 2016 - vsi na kolo za zdrav duh in telo

1. februar 2016 13:37:00

Slovenija kolesari 2016Tudi v letu 2016 bo v organizaciji  Olimpijskega komiteja Slovenije, Turistične zveze Slovenije in Kolesarske zveze Slovenije potekala akcija Slovenija kolesari, ki že šestnajsto leto uspešno širi slovenske kolesarske vrste. Kot vsako leto organizatorji tudi tokrat vabijo na odlične kolesarske prireditve, ki nudijo nepozabna doživetja, tekmovalne užitke, druženja in nova prijateljstva. Obenem pa boste spoznavali tudi slovensko kulturno in naravno dediščino.

V letu 2016 bo organiziranih kar 70 prireditev. 

Vsi, ki si želite potegovati za priznanje »Slovenija kolesari«, se morate udeležiti najmanj PETIH prireditev. Obvezno je sodelovanje na sklepni prireditvi. Vsak udeleženec pa mora svojo udeležbo potrditi z žigom na EVIDENČNI STRANI  zgibanke Slovenija kolesari 2016. Na sklepni prireditvi je potrebno potrjeno in pravilno izpolnjeno evidenčno stran oddati organizatorju.

Organizator si pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri organizatorju.

Seznam prireditev Slovenija kolesari 2016

 

 

Komentarji na to objavo so zaprti.