Prekolesarimo 40.075 kilometrov in povežimo svet

12. avgust 2014 13:37:00

Prekolesarimo svetNacionalni Inštitut za javno zdravje, Slovenski center za raziskovanje samomora, Slovensko združenje za preprečevanje samomora in združenje OZARA Slovenija vabijo, da sodelujete v akciji »Prekolesarimo svet«, ki jo prirejajo ob svetovnem dnevu preprečevanja samomora.

Cilj akcije je skupno prekolesariti 40.075 km, kolikor znaša obseg Zemlje (kar simbolizira povezanost celega sveta), in da bi pri tem sodelovali udeleženci iz vseh celin in čim več držav. Sodelovanje je brezplačno, potrebujete le kolo, lahko tudi sobno. Kolesarite lahko doma ali na prostem, v naravi, sami ali v družbi. Aktivnost bo pri nas potekala od 11. avgusta do 10. septembra 2014, ko uradno obeležujemo Svetovni dan preprečevanja samomora.

 

Da bi bila akcija čim bolj prepoznavna so za udeležence pripravili uradne etikete, ki se lahko pripnete na oblačila ali kolo, ter certifikat o sodelovanju oziroma udeležbi. Uradna etiketa za udeležence akcije je dostopna na www.nijz.si, kjer najdete tudi podrobnejše podatke o akciji.

 

 

Komentarji na to objavo so zaprti.