19. Vzpon na Katarino

31. maj 2017 10:20:00

Vzpon na KatarinoKolesarski klub Medvode v nedeljo, 4. 6. 2017, vabi na tekmovalno dirko 19. Vzpon na Katarino. Začetek trase bo na parkirišču Občine Medvode. Zaprta vožnja bo potekala do križišča v Sori v dolžini 3,2 km, nato merjenje časa do domačije na Vihri v dolžini 8,5 km. 

Pred prijave in plačila so možna preko linkov 19 VzponKatarina in PrijavimSE do vključno četrtka 01.06.2017. Na dan prireditve se prijave od 09:00 do 10:30, hkrati se izvaja tudi prevzem štartnih številk za vse.  Startnina v pred prijavi znaša 15 €, na dan prireditve 20 €.

Tekmovalni predpisi

Tekmuje se po predpisih tehničnega pravilnika UCI in KZS ter določilih tega razpisa. V soglasju s sodniškim zborom si organizator pridružuje pravico spremembe tega razpisa. Vsi tekmovalci vozijo na lastno odgovornost. S svojim štartom se obvezujejo, da bodo vozili v skladu s tem razpisom, ter da bodo upoštevali navodila organizatorja, redarjev in sodnikov. Organizator ne odgovarja za posledice, ki bi nastale zaradi nespoštovanja navodil ob štartu, kakor tudi ne škodo, ki jo tekmovalci povzročijo sebi, med seboj in proti tretji osebi.

Nagrade

Vsak udeleženec prejme osvežilno pijačo in malico, prvi trije posamezne kategorije prejmejo medalje, najhitrejša v moški in ženski konkurenci dobita pokal.

Pokal dobijo še najmlajši, najmlajša, najstarejši in najstarejša udeleženka tekmovanja.

Več informacij: 19. Vzpon na Katarino

Komentarji na to objavo so zaprti.