Tekaške novice

-april 2024+
ptsčpsn
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

Vadba s Kvadratekom 

11. april 2014 12:08:00

KvadratekŠportno društvo Kvadratek je prijazna in prijateljska druščina rekreativcev, ki želijo nekaj narediti za dobro počutje. Družijo se vsak torek in četrtek ob 18:15 pri hlodih pri Koseškem bajerju (v smeri proti centru, na koncu parkirišča) in vadijo pod strokovnim vodstvom v vseh možnih vremenskih razmerah.

Nove tekačice in tekači se jim lahko pridružijo kadar koli, vsakega so veseli.

 

Več preberite na www.kvadratek.si.

Tekaška TRX vadba v Prosapii 

11. april 2014 11:58:00

ProsapiaV ljubljanskem Studiu Prosapia ob Celovški cesti v Šiški, ponujajo tekaško vadbo, v kombinaciji z vadbo moči. Skupaj boste iskali vedno nove izzive in se pripravljali na različne rekreativne cilje. Poleg tekaške abecede in prodobivanja vzdržljivosti, je v tekaško vadbo vključen tudi športni rekvizit TRX™, ki bo poskrbel za mišično moč vašega trupa, rok in nog.

Tekaška vadba s TRX poteka ob torkih in četrtkih ob 18:00. Zbirno mesto je na makadamskem parkirišču pri Biotehnični fakulteti (nasproti Živalskega vrta).

 

Več podatkov najdete na www.studio-prosapia.si.

Tekaška akademija 

9. april 2014 11:22:00

Tekaška akademijaPrava poplava bolj ali manj komercialnih, zanesljivih in varnih tekaških vadb v Ljubljani se nadaljuje. Za tole stojita znana nekdanja odlična atletinja Anica Živko in nekdanji duatlonec Klemen Dolenc, oba pod okriljem Salomona in City magazina.

Za začetnike in vse ljubitelje teka pripravljajo individualno obravnavo, kjer bo vsak udeleženec prejel svoj tekaški program. Sledilo bo uvodno srečanje, kjer se bodo udeleženci podrobneje seznanili s programom akademije in potekom treningov. Lahko boste preizkusili Salomonove tekaške copate.

Uvodno srečanje in prvi trening bo v torek, 7. maja, v parku Tivoli, pri Art caffe-ju. Sledili bodo še štirje strokovno vodeni treningi (1x tedensko). Predvidena ura začetka: ob 17. uri.


Več preberite na citymagazine.si, kjer se tudi prijavite.

Adidasova šola teka 

9. april 2014 9:52:00

adidas šolaAdidasova šola teka je primerna za začetnike ter tudi za izkušene in napredne tekače, z aktivnimi treningi pa bodo začeli sredi aprila. Sodelujoči bodo po šestih mesecih kondicijsko in tehnično podkovani tudi za udeležbo na Volkswagen 19. Ljubljanskem maratonu – 21 ali 42 km.

V Ljubljani bodo treningi potekali v treh skupinah. Vsaka skupina bo imela trening enkrat tedensko. Udeleženci bodo prejeli tudi individualne tekaške programe.

Začnejo v torek, 15. aprila v Rekreacijskem centru Mostec, ob 17.30, kjer pripravljajo test tekaških copat, športno animacijo, zabavo, nagrade in popuste.

 

Več o Adidasovi šoli teka pa objavljajo na www.adidas-solateka.si.

Vadba s Trisportom 

9. april 2014 7:45:00
TK TRisportV Kamniku za zdaj ponujajo vadbo rekreativnega teka z legendarnim triatloncem Mirom Kregarjem.

Vadijo v dveh kakovostno ločenih vadbenih skupinah: prva je namenjena začetnikom, druga pa je vzdržljivejšim in hitrejšim rekreativcem, ki trenirajo večkrat tedensko.

Ker so Triatlonski klub Trisport, vabijo tudi na vadbo plavanja in kolesarjenja.

 

Več na www.trisport-klub.si.

Tek z GiBitom 

3. april 2014 22:08:00

gibitGiBit tekaški koraki so namenjeni zdravju, učenju tehnike, druženju in doseganju osebnih ciljev. Namenjeni so različnim težavnostnim skupinam, učenju in analizi tekaške tehnike, ponujajo pa raznolike tekaške programe, skupine za začetnike, udeležbo na maratonih, motivacijo skupine in druženje, sproščanje in gibanje v naravi…

Vadba poteka pri Koseškem bajerju, vsak torek in četrtek.

 

Več na www.gibit.si.

Vadba teka s Šmarnogorsko navezo 

3. april 2014 21:53:00

ŠM navezaTekaški klub Šmarnogorska naveza je najbolj znan po dolgoletni organizaciji oktobrskega Teka na Šmarno goro in po nadelavi tekaških poti po okolici Grmade in Šmarne gore, a njihovo poslanstvo je tudi redna vadba.

Tudi za odrasle, izvajajo pa jo dvakrat tedensko in skozi vse leto. Trenirajo na atletskem stadionu Policijske akademije v Tacnu. Glavnino treninga opravimo na atletski stezi, pogosto pa tečemo tudi po okoliških poteh in cesticah. Pozimi del treningov preselimo v bližnje telovadnice.

 

Več na www.smarnogorska-naveza.si.

Tekaška skupina Atletskega kluba Medvode 

3. april 2014 21:33:00

akmedvodeMedvodčani so z aprilom začeli s tekaško vadbo na stadionu v Tacnu, in sicer ob ponedeljkih in četrtkih. Poudarek je na teku, gibljivosti, koordinaciji, moči in vzdržljivosti. Vse, ki želite narediti nekaj zase, shujšati, se počutiti bolje, uživati v skupini in izboljšati osnovno-splošno vzdržljivost vabim, da se nam pridružite.

Pridružite se jim lahko tudi na pripravah, ki bodo potekale od 10. do 13. aprila v Medulinu pri Puli. Testirali bodo vaše sposobnosti, izmerili srčni utrip, tekli v naravi, se družili in uživali.

Več na www.akmedvode.si.

Tekaški program Športno atletskega društva Mavrica 

3. april 2014 17:11:00

Mavrica logoV Domžalah tekaška vadba poteka vsak torek na stadionu in v njegovi okolici.

 

Vadba je namenjena ohranjanju telesne pripravljenosti s tekom. Vaditelj bo določil intenziteto treningov najprej glede na formirano skupino, kasneje vsakemu posamezniku. Cilji vadbe so: ohranjanje kondicijske pripravljenosti telesa za dolge teke, spoznavanje vaj za raztezanja po teku, spoznavanje osnovnih tekaških vaj, spoznavanje tekaških poti v Domžalah in okolici, preizkušanje tekaških sposobnosti s Cooperjevimi teki.

 

 

Več na sadmavrica.si.

Tekaška vadba s Pulz športom 

2. april 2014 13:34:00

Pulz šport logoTekaški treningi potekajo v zelo majhnih skupinah in so prilagojeni posamezniku ter njegovim zmožnostim. Trenerji se tako lahko individualno posvetijo vsakemu tekaču posebej in mu pomagajo do želenega cilja.

 

Vadba poteka ob ponedeljkih, sredah in četrtkih v Tivoliju, ob torkih pa na Kodeljevem. Celo leto, v vsakem vremenu, razen ob praznikih.

 

Več na www.treningteka.com.

Stran 34 od 38 << < 20 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 > >>