9. Veronikin tek na 10 kilometrski trasi

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

3. oktober 2017 14:48:00

Veronikin tekTo soboto, 7. oktobra, bo v Kamniku potekal 9. Veronikin tek. Vrhunec letošnjega teka bo tek na 10 kilometrov po Kamniku, potekalo pa bo tudi Občinsko prvenstvo v uličnem teku osnovnih šol ter tek predšolskih otrok.

Tekmovanje se bo začelo ob 8. uri zjutraj na Glavnem trgu, kjer bodo potekale zadnje prijave na tekmovanje ter prevzem startnih številk. Najprej se bodo ob 9.30 uri pomerili tekmovalci na Občinskem prvenstvu v uličnem teku osnovnih šol, ob 11. uri bo štart najdaljše preizkušnje teka odraslih na 10 kilometrov, ob 13.30 uri pa bo potekal tek predšolskih otrok Ciciban teče. Start in cilj vseh tekov bosta na Glavnem trgu v Kamniku.

Tekmovalce bosta spodbujala tudi nekdanji slovenski nogometni reprezentant Sebastijan Cimerotič in slovenska tekačica na 400 metrov z ovirami Agata Zupin. Pred in po Ciciban teče pa bo za predšolske otroke glasbena zabava Mali BU.

Predprijave na tekmovanje so možne preko spletne aplikacije prijavim.se ali na Turistično informativnem centru v Kamniku na Glavnem trgu 2 in sicer do vključno četrtka 5. oktobra 2017. Prijave so možne tudi na dan tekmovanja na prijavni službi in sicer otroci do 9. ure, odrasli pa do 10. ure. Startnina pri predprijavi znaša 10 evrov, na dan tekmovanja pa 15 evrov. Za otroke, učence in dijake startnine ni. Znesek startnine se tako za predprijave kot prijave v zadnjem hipu poravna na dan tekmovanja pri prijavni službi ali vsak od 9. do 16. uri na Turistično informativnem centru v Kamniku, Glavni trg 2.

Več informacij: www.kamnik.si

Komentarji na to objavo so zaprti.