15. veleslalom za pokal Občine Vodice in 6. pohod na Krvavec

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (381)
  • Komentarji (1)

Arhivi

7. februar 2019 9:20:00

15. veleslalom za pokal Občine Vodice in 6. pohod na KrvavecŠportno društvo Victoria club Vodice, Občina Vodice, Športno-planinsko društvo Gams in Rekreativno-turistični center Krvavec vas ob slovenskem kulturnem prazniku, 8. februarja 2019, vabijo na 15. veleslalom za pokal Občine Vodice in 6. pohod na Krvavec.

Smučarji se boste lahko na 15. veleslalomu za pokal Občine Vodice pomerili posamezno ali skupinsko. Prijave na tekmo so možne do srede, 6. februarja 2019, do 24.00 ure, prek elektronskega naslova sport.victoria.club@gmail.com. Pri prijavi je treba navesti: ime in priimek, kraj bivanja (oziroma kraj, v katerem je tekmovalec bival, ko je bil naš občan), letnico rojstva in ime skupine. Več informacij o pokalu: 041 716 772.

Zbor za udeležence 6. pohoda na Krvavec bo med 7.30 in 8.30 uro pri spodnji postaji kabinske žičnice. Pohod bo trajal približno 2 uri. Organizatorji opozarjajo, da se ga udeležite primerno opremljeni, saj bo pot potekala v zimskih razmerah. Na cilju vas bo čakala pogostitev in kulturni program.  Spust pohodnikov je v lastni režiji ali s kabinsko žičnico, za katero karte zagotovi Občina Vodice. Prijava na pohod ni potrebna, potekal pa bo v vsakem vremenu. Več informacij o pohodu: 041 694 734.

Občane, ki ne smučajo in niso pripravljeni na pohod, vabijo na Krvavec kot gledalce in navijače. Občina Vodice bo občanom, ki se bodo predhodno registrirali, zagotovili brezplačen prevoz s kabinsko žičnico in malico. Ob druženju boste lahko spremljali kulturni program, v katerem bodo nastopili člani Godbe Vodice in Mešani pevski zbor Biser, in podelitev priznanj.

Vabilo na dogodek.

Vabljeni!


 

Komentarji na to objavo so zaprti.