Na kulturni praznik izžrebajte popust na vozovnico!

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

5. februar 2019 8:44:00

Velika planina - kulturni danŽe razmišljate, kako bi letos preživeli praznični dan? Izkoristite ga aktivno, na Veliki planini vas čakajo številne aktivnosti! Ker je tudi Velika planina s svojo bogato zgodovino in ohranjanjem pastirske in kulturne dediščine del slovenske kulture, bodo tudi tam počastili spomin na našega največjega pesnika Franceta Prešerna. Poznavanje njegovih verzov vam tokrat lahko prinese cenejšo vozovnico. Kako? Na blagajni nihalke zrecitirajte verz Franceta Prešerna in izžrebajte od 10 do 30 odstotkov popusta na vozovnico!*

Vremenska napoved za podaljšan konec tedna je sončna. Sprehod med idilo pastirskih koč, domača kulinarika, razgledi na sosednje vršace, krpljanje, sankanje in druge zimske aktivnosti vabijo na Veliko planino. Od petka do nedelje najmlajši obiskovalci vabljeni v otroški zimski park na spust s snežnimi tubami, smučarski poligon za prve smučarske zavoje, kepanje ter druge aktivnosti, ki jih premore otroška domišljija. Od petka do nedelje bodo otroci lahko smučali na vlečnici Jurček, od petka dalje pa bo urejena tudi krožna tekaška proga od gostišča Zeleni rob čez pastirsko naselje in nazaj. Proga bo primerno označena, dolga pa bo dva kilometra. Uporaba tekaške proge je za vse uporabnike brezplačna.

Posebna vikend akcija - s povratno vozovnico lahko sedežnico koristite cel dan neomejeno, od petka do nedelje!

Ker smučišče pod sedežnico ostaja zaprto, bo obiskovalcem ob nakupu povratne vozovnice  omogočeno neomejeno število voženj s sedežnico. Tako se lahko sankate vse od Zelenega roba do zgornje postaje nihalke tudi čez dan in se nato nazaj na vrh peljete s sedežnico brez, da bi vsakič znova potrebovali novo vozovnico. Obratovala bo tudi otroška vlečnica Jurček, odprt bo otroški zimski park.

Popust velja na dnevne povratne vozovnice. Ne velja na družinske in letne karte, karte za nočno sankanje ter tiste, ki že vključujejo akcijske popuste.

Več informacij: Velika planina


Komentarji na to objavo so zaprti.