Pripelji srečo v službo

16. junij 2015 10:15:00

Pripelji srečo v služboVsi na kolo – za dobro počutje in zdravo telo!

Nacionalna pobuda Pripelji srečo v službo je nadaljevanje večletnega projekta V troje in aktivno spodbuja kolesarjenje na delo v skupinah po tri, s tem pa posredno osrečuje vse tiste, ki so vključeni v projekt. Kolesarjenje namreč pozitivno vpliva na občutek sreče, s tem pa povečuje tudi delovno učinkovitost in izboljšuje odnose s sodelavci.

Letošnje leto bodo lahko svoje prevožene poti navdušeni kolesarji spremljali od 10. maja, mednarodnega dneva gibanja, pa vse do 16. septembra 2015. Pobuda se bo spodelitvijo nagrad najuspešnejši trojici končala 22. septembra ob dnevu brez avtomobila.

SODELUJEJO SAMO TROJKE

Pobudi se lahko pridružite kolesarske trojke – povežite se s še dvema sodelavcema, prijateljema, družinskima članoma oz. s tistimi, s katerimi lahko sodelujete kot ekipa in boste za pot na delo v času trajanja akcije uporabljali kolesa. Iz enega podjetja ali organizacije lahko sodeluje tudi več ekip. Ni potrebno, da kolesarite skupaj, pomembno je, da je ekipa združena v skupnem prizadevanju, da za svojo obliko mobilnosti uporablja kolo.

PRIJAVA

Trojke se registrirate na spletni strani www.pripeljisrecovsluzbo.si, sprejmete pogoje in pravila sodelovanja v akciji. Nadenite si simpatično ime trojke, navedite imena vodje ekipe in drugih dveh članov in pripravljeni ste za na kolo! Na vpisani elektronski naslov bo vaša ekipa prejemala vsa pomembna obvestila povezana s tekmovanjem.

KOLEDAR SODELOVANJA

Po prijavi ekipe trojk bo na spletni strani www.pripeljisrecovsluzbo.si pod izbranim uporabniškim imenom in geslom vsem članom ekipe na voljo dostop do koledarja za čas trajanja akcije, v katerega lahko vpisujete svoje podatke. Vsak dan v koledar zabeležite plus (+), ko ste prikolesarili na delo, minus (-), ko bi lahko uporabili kolo, pa priložnosti niste izrabili, ali krogec (0), ko niste uporabili nobenega prevoznega sredstva oz. niste delali (bolniška, dopust, vikend). Ekipa, ki bo do konca akcije zbrala več plusov kot minusov, se bo uvrstila v zaključno žrebanje za glavno nagrado.

Komentarji na to objavo so zaprti.