Vabilo na dogodek Parkirišče je lahko tudi tržišče

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

17. september 2018 9:35:00

Parkirišje je lahko TržiščeV petek, 21. septembra, med 11.00 in 14.00 vabljeni na dogodek Parkirišče je lahko tudi tržišče, ki bo potekal pred vhodom v stavbo B Tehnološkega parka Ljubljana. Na parkirišče in zelenici, ki bosta spremenjeni v pravcato tržnico, na kateri boste lahko poizkusili in kupili pridelke ter ostale dobrote lokalnih pridelovalcev iz naše regije, boste našli tudi portal Gremo na pot. 

Poleg nas se bodo predstavili še: Kmetija Dolinar (jabolka, jabolčni sok in kis), Dobrote izpod Špilka (domače testenine), Čebelarstvo Franc (med in medeni izdelki), Grunt (krompir, mleko in mlečni izdelki (jogurti, skuta), Bio kmetija Pr Črnet (krompir, fižol, bio junetina, moka in mlevski izdelki, kruh in pekovski izdelki, konopljini izdelki, lan, rižek), Dežela zelišč (aroma terapijske blazinice, čaji, zeliščni sirupi, tinkture, soli) in Bijolada (presna bio veganska čokolada, alternativna temna čokolada in namazi).

Poleg tega bodo predstavljene kreativne rešitve na temo mobilnosti, nastalih na ustvarjalnem laboratoriju s startup šolo »PARK KREATIVNE MOBILNOSTI«, preizkusili boste lahko živi kino na kolesih, hojo s hoduljami in prisluhnili glasbi iz vinilnih plošč. 

Za popestritev dogajanja bodo poskrbeli otroci vrtca Vrhovci iz enote Tehnološki park.

Dogodek je namenjen vsem podjetjem in posameznikom iz tehnološke skupnosti, njihovim prijateljem, sosedom, znancem ter vsem, ki jih navedena tema zanima.

Vabljeni!

Več informacij: Parkirišče je lahko tudi tržišče

Komentarji na to objavo so zaprti.