Planinsko članarino vplačam na PETROLU

  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistika

  • Vnosi (482)
  • Komentarji (1)

Arhivi

6. julij 2021 13:25:00

pohodVse do konca septembra lahko planinsko članarino poravnate kar na poti. Hitro, priročno in enostavno na vseh bencinskih servisih Petrol v Sloveniji. Izkoristite vrsto ugodnosti pri obisku slovenskih in tujih gora.


Prodaja planinske članarine med 3. junijem in 30. septembrom 2021 poteka v mreži bencinskih servisov Petrol v Sloveniji.

Članstvo v planinskem društvu prinaša zavarovanje članov PZS za primer trajne invalidnosti, za primer nezgodne smrti, zavarovanje odgovornosti proti tretji osebi in za primer reševanja in zdravljenja s 24-urno asistenco zunaj Slovenije (za člane A velja za ves svet, za člane ostalih kategorij v gorah Evrope in Turčije). Člani lahko uveljavljate še številne ugodnosti: od 30 do 50 % popusta pri prenočevanju v planinskih kočah v Sloveniji in tujini (v okoli 1200 planinskih kočah v Alpah, Pirenejih in širše), 20 % popusta pri nakupu izdaj Planinske založbe PZS in 25 % popusta pri naročnini na Planinski vestnik, popust pri nabavi opreme in storitev pogodbenih partnerjev PZS, pri vstopnini v Slovenski planinski muzej in Narodni park Paklenica. Več informacij na spletni strani clanarina.pzs.si.

Kupite lahko:

Vrste članstva

Višina članarine

A: član z največjim obsegom ugodnosti.

60,00 €*

B: polnoletna oseba, z osnovnim obsegom ugodnosti.

28,00 €*

B1: oseba starejša od 65 let, z osnovnim obsegom ugodnosti.

21,00 €*

S+Š: srednješolec ali oseba s statusom študenta, do vključno 26. leta starosti, z osnovnim obsegom ugodnosti.

18,50 €*

P+O: predšolski ali osnovnošolski otrok, z osnovnim obsegom ugodnosti

8,00 €*

Več informacij pa najdete tukaj.

Komentarji na to objavo so zaprti.