Argonavtski maraton 2017

12. junij 2017 13:55:00

Argonavtski maratonPridružite se množici rekreativnih kolesarjev na eni od tras Argonavtskega kolesarskega maratona. Argonavtski maraton je kolesarski maraton rekreativnega značaja, ki poteka vsako leto v mesecu juniju, letos v nedeljo, 18. junija. Sodelujoči se lahko podajo na različno dolge trase. 

Za najbolje pripravljene in trmaste je začrtana 80-kilometrska trasa imenovana Argonavtski maraton, na kateri prijavljeni kolesarji premagajo tudi vzpon v skupnem seštevku 920 m. n. v. Za srednje pripravljene in vztrajne je primeren 63-kilometrski maraton, imenovan tudi Mali Argonavtski maraton, s skupnim vzponom 600 m. n. v. Družine in manj pripravljeni kolesarji se podajo na 32 km dolg Družinski Argonavtski maraton, speljan po barjanskih poteh in cestah, za najmlajše pa je pripravljen otroški maraton Argonavtek.

Zaradi varnejšega starta in zagotavljanja večjega števila parkirnih mest za udeležence je letošnji prireditveni prostor oziroma start prestavljen na Jelovškovo ulico (poleg Mercator centra Loka).

Več informacij: Argonavtski marton 2017

Komentarji na to objavo so zaprti.