14. dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

21. januar 2019 11:29:00

14. dobrodelno kolesarjenje z Markom BalohomMarko Baloh, eden najboljših ultra-kolesarjev na svetu, v sodelovanju s Športnim centrom Millenium tudi v letu 2019 nadaljuje tradicijo in vabi na zimsko 24- urno dobrodelno kolesarjenje. Dobrodelni dogodek  se bo pričel v petek, 25. 1. 2019 v ŠČ Millenium v Ljubljani.  


Maratonski dogodek se bo začel v petek 25. 1. 2019, ob 12.00 uri, vožnja pa bo trajala vse do poldneva naslednjega dne. Marko Baloh bo na kolesu preživel vseh 24 ur, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadarkoli, brez časovnih omejitev. Udeleženci za udeležbo potrebujejo le športno opremo in dobro voljo.

Dogodek ni namenjen le kolesarjem, saj se ga lahko udeleži vsakdo. Ta tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Moste Polje. Obiskovalci si lahko vseh 24 ur zanimivo dogajanje ogledajo na lastne oči: ob tem kolesarijo ali pa le oddajo svoj prispevek. Zbrani denar bo v celoti namenjen nabavi koles za otroke iz socialno šibkejših družin.

Več informacij o dogodku.

Komentarji na to objavo so zaprti.